Az Ön által megadott adatokat Hatala Ágnes E.V. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adja át, kivéve, ha a rendelés állapota megváltozott, és teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat, aki Hatala Ágnes E.V.-tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy Hatala Ágnes E.V. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.tobbmintcoaching.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkban regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Hatala Ágnes E.V.
A szolgáltató székhelye:  2112 Veresegyház, Gyömbér u 1/C
A szolgáltató elérhetősége, az igénybevevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe:  tobbmintcoaching@gmail.com
A szolgáltató telefonszáma: +36-30-725-8943
A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve: Magyar Hosting Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. 5. emelet
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@mhosting.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: https://www.tarhely.com/