Nézőpontváltás

Motiváció helyett – inspiráció (külső motiváció helyett, belső inspiráció a cég eredményessége érdekében)

Tervezés helyett – új célkitűzések eléréséhez bővebb eszköztár biztosítása

Emberi erőforrások – akár alkalmazott vagy menedzser – eddig fel nem vállat képességeinek és potenciáljainak felismerése az önmegvalósításhoz és a hatékonysághoz

Hiányalapú nézőpontok átváltása és új lehetőségek beengedése

Kipróbálnának valami újat cégük eredményének és hatékonyságának növelése érdekében?

Tudta, hogy az alkalmazottai és a vezetői érzelmi múltja és jelene befolyásolja munkabírásukat, figyelmüket, és a kreativitásukat, amivel hozzájárulhatnának a cég jövőjének a tervezésében?

Mi lenne, ha a csapata érdekelt lenne a közös jövő tervezésében?

Amit kidolgoztam:

Olyan tréningeket hozok létre, amelyekhez felhasználtam 12 éves vezetői tapasztalatomat, emberismeretemet, a önfejlesztés és önmegvalósítás területén szerzett írói és terapeuta tapasztalataimat, az emberi erőforrásokra és potenciálokra való rálátásomat, valamint a személyiségfejlesztő kapacitásunkat, amelyek hozzájárultak a stratégiámhoz; teljes nézőpontváltással eljutni a hiányalapú szükségletekből a növekedésalapú szükségletekhez.

A célom:

Stressz- és feszültségmentes munkahelyi légkör megteremtése, ahol a munkatárs önmegvalósítása által képes az inspiratív és hatékony munkavégzésre, magánéleti problémák nélkül. Több kreativitás, eredményesebb munka, több lehetőség a fejlesztésekhez.

Akiknek ajánlom:

Annak, akit foglalkoztat, miként hozhat ki többet a cégből és a csapatából. Akit érdekelnek a még több és még jobb lehetőségek. Aki belátja, hogy ehhez az út az emberi erőforrásokon keresztül vezet.