A célom, hogy valódi és tartós változást hozzunk létre a szakmai életedben! 

Mit szeretnél?

Szeretnél sikeresebb lenni, vagy jobb vezető?

Vannak megakadásaid a munkában vagy a csapatoddal?

Szeretnél több pénzt, kinevezést vagy kiteljesedést a munkádban?

Esetleg valami teljesen mást csinálni, mint eddig?

Nem tudod hogyan indul el az új úton?

Hiányzik a motiváció, a cél, vagy nem tudsz kapcsolatokat működtetni?

Amit én tehetet érted:

Amikor hozzám jössz, akkor a céljaid megvalósításán fogunk dolgozni, hogy minél hatékonyabban és könnyedebben elérhesd. Ha nincs célod választhatunk egy olyan folyamatot, ahol ezt megtalálod és kiteljesítheted általa az életed. Használunk hozzá különböző coach eszközöket, kérdéseket, gyakorlatokat, technikákat, amik által felismerheted a cselekvési tervet és a lépéseket hozzá.

Neked nagyon sok tudásod van, csak lehet, hogy eddig nem sokra láttál rá, vagy nem tudod hol akadtál el, mi blokkolja a folyamatot. 

Én a támogató, figyelmes Coach vagyok, aki végig visz a folyamaton, így biztonságos közegben dolgozhatod fel, engedheted el a blokkokat és építhetünk valami újat, amit valóban szeretnél.

Mi az, hogy coaching?

A coaching főleg az ügyfélről szól, akik azért választják, mert változást szeretnének az életükben. A coach a jelenlétével, kérdéseivel, eszközeivel hozzájárul ahhoz, hogy ehhez közelebb kerüljenek. A koaktív coaching két egyenlő fél között áll fenn, ahol fontos az elkötelezettség és az erőteljes fellépés az ügyfél részéről, hogy a cselekvés is megszülethessen. Az ügyfél választja a témát, a neki működő cselekvési tervet és az elérendő célt, a coach részt vesz az átalakulás folyamatában.

A coach figyel és visszajelez, bátorít, támogató társ és kíséri az ügyfelet. Figyel a szavakra és a mögöttes tartalomra, használja az éberségét és a kíváncsiságát.

Az ügyfél folyamatában jelen van a tanulás és a cselekvés általi változás előidézése és itt használhatja a kreativitását, valamint több lehetőséget indukál.

A figyelem az ügyfélen van; a coach jelen van és a változás katalizátora.

Ezekre is figyelek a közös munkánk folyamán:

Ahogy a coach üléseken megfigyeltem, különböző kliensekkel különböző kommunikációs módokon lehet coaching folyamatot végig vinni. A célok eredményes eléréséhez fontos megtalálni a Neked működő eszközöket. Eredményorientált ember vagyok és megfigyeltem, hogy az eredmény mindenkinek mást jelent. Megtalálni azt az utat, hogy olyan eszközöket használjak, hogy ez a Te megoldásod legyen.

A módszereknél fontosnak tartottam a személyiséged jobb megismerését, ehhez fogunk gyakorlatokat, teszteket, feladatokat is csinálni.

Figyelek a tempódra a folyamatban. Ha több a lelkesedésed és a változási igényed gyorsabban haladunk, ha több ellenállás, több blokk jön fel, akkor ezek feloldásával haladunk. Figyelek a mondataidra, érzéseidre, hogy érzékeljem a pontos elakadását. Visszatükrözöm, hogy láthasd magad kívülről is. Fontos felismerni és tudatosítani mi az, ami ott van, és mi lenne a működő lehetőség helyette, amit választhatsz.

Az a legfontosabb, hogy benned szülessenek meg a lehetőségek és a választások, mert akkor lesz igazán tartós a változás. Én azért vagyok, hogy végig kísérjelek az úton.

Gandi: „Az élet többről szól, mint a sebesség fokozásáról”

Lehet jönni egy alkalomra is, de fontosabb lenne inkább legalább egy 4-6 alkalmas folyamattal kezdenünk.Egyéni konzultációk magánszemélyeknek online és offline: 15.000/óra

Egyéni konzultációk (KKV) 25.000.-/óra

Egyéni konzultációk (nagy Vállalatok) 40.000.-/alkalom

Helyszín:  Budapest, XIV. kerület, vagy egyeztethető a vállaltoknál

Bejelentkezés:

Hatala Ágnes +36307258943

tobbmintcoaching@gmail.com