Mit jelent ez?

Azért adtam ezt a nevet, mert az Egyediségedet szeretném felépíteni, abból a sok tudásból, képességből és potenciálból, ami Te vagy. Tehát személyes lesz, Neked!!

Újra és újra előfordul, hogy elbizonytalanodunk az életünk menetében:

Jól csinálom? Ezt akarom egyáltalán csinálni? Az utamon vagyok?

Vele szeretnék  és itt élni?

Mi van, ha már nem megy, vagy másra vágyom, de mégis mire?

Mihez kezdjek most az életemmel? Ki vagyok én? Ha nem olyan mint az anyám és az apám, vagy a rokonaim, hanem ÉN magam – KI VAGYOK ÉN? Miben vagyok én a legjobb és a szakértő?

Lehet ez élet-közepi válság, vagy csak egy gazdasági változás, de az is lehet, hogy most érkezett el a pont, hogy a régi már nem megy, de mi legyen az új?

Szeretnéd tudni miben vagy a legjobb, miben teljesedhetnél ki? 

Miben vagy tehetséged és miben vannak egyedi képességeid?

Kibontakoztathatjuk!

Amire már már eddig is választ kaptak a résztvevők:

 • “Miért rekedt meg látszólag az életem több területe is, és hogyan léphetek előre, mik legyenek a kezdeti lépések?
 • Mi más lehetséges még azon a valóságon túl, amit eddig elképzeltem, elgondoltam?
 • Mik azok az erősségeim, egyedi képességeim, amikre érdemes építeni, támaszkodni?
 • Milyen típusú “munka” való nekem leginkább?”

 • “Milyen lehetőségeim vannak ?
 • Ki vagyok én ?
 • Önismeretben fejlődtem a legtöbbet , mit engedjek el ? Mibe vagyok beleragadva?
 • Milyen más nézőpontból tekinthetek egy-egy dologra ? “

 • “Mi az a munka, ami engem kiteljesít és teljes könnyedséggel és lelkesedéssel végzem nap mint nap?
 • Mi az a terület, ami fele teljesen el tudok köteleződni?
 • Milyen típus vagyok és mi a hozzam leginkább illő Tevékenység?
 • Mi az, amivel hozzá tudok járulni egy szebb, örömtelibb, boldogabb és szívvel telibb élethez?”

Miért velem menj végig ezen az úton? 

Mert mindig az volt a célom, hogy hozzuk ki magunkból és az életünkből a legtöbbet, mindezt úgy, hogy közben élvezzük is. Hiszen ezért vagyunk itt a Földön.

Emlékszem mikor 13 éve parapszichológiát tanultam és több ezoterikus és gyógyító terület is könnyen ment, egy kérdés foglalkoztatott, hogy miben vagyok én a legjobb, miben teljesedhetek ki? Valójában mind ezt keressük, ez ad értelmet az életünknek.

Sokszor a múlt berögződései miatt nem tudjuk ezt megtenni. Rengeteg elképzelés van arról kik vagyunk. Sok  mindent elhittünk és bevettünk. Igazodtunk nézőpontokhoz, vagy éppen ellenálltunk nekik, de KI vagy Te valójában? Mi mindent tudsz? Ehhez nagyon fontos ezektől megszabadulnunk,  és közben felfedeznünk Önmagunkat. Az út során egyre kevesebb lesz az előbbiből és egyre több a lehetőségeidből és a kreatív ötleteidből.

Tudjuk, hogy ez a folyamat összetett és többrétű, ezért szeretném felajánlani hozzá a folyamatosan fejlődő 25 éves szakmai (mind vezetői, mind pedig a sokrétű fejlesztői, business coach és tréner) tudásomat és az élet tapasztalatimat, hogy könnyedebben szembenézhess vele és elengedhesd, kitisztíthasd. Az összes tudásommal állok a rendelkezésedre, hogy még inkább a boldog és kiteljesedett Önmagad lehess.

Hogy fogjuk ezt csinálni?

Egyéni szinten:

 • Tartós változást hozunk létre a régi mintákból való felszabadulással. Szembenézel magaddal és a múltaddal, miből működtél eddig: Hol vagy elakadva? Mely életet területeden nem úgy mennek a dolgok ahogy szeretnéd? Van olyan, ami ismétlődik újra és újra és nem tudsz túllépni rajta? Miben szeretnél új és más lehetőségeket? Tudod mi akadályoz ebben? Sokszor a félelem, a régi minták és érzelmek akadályozzák a továbblépésünket. Hol érzel esetleg tartozást, bűntudatot, ami nem engedi a továbblépést?
 • Másodszor megnézzük a test-lélek szellem harmóniáját, hogy melyik nem működik még ahhoz, hogy azt éld amit szeretnél
 • Eredményessé, sikeressé tesszük az életed
 • A felbukkanó ragaszkodásoktól, nem működő dolgoktól folyamatosan megszabadulunk. Ne akadályozzon semmi.

Csoportos kurzusokon:

Feladatokon és gyakorlatokon keresztül felfedezzük az

 • Adottságaidat, törekvéseidet
 • Személyiségedet, egyediségedet
 • Vágyaidat, szenvedélyeidet és hogy mi lelkesítő számodra
 • Lehetőségeidet
 • Cselekvési tervet készítünk, hogyan indulj el és kezd el megvalósítani a céljaidat.

Eddigi Tapasztalatok:

“Egy krízis közepén cseppentem bele a kurzusba, amikor is elengedni látszódott az a munka az életemben, amit addig almaim munkájának hittem. Elveszítettem a hitet önmagamban, hogy valójában Kepes lennek e ezt csinálni, és ennek a kurzusnak Köszönhetően újra fel tudtam építeni az önmagamban vetett hitet és elismerni olyan képességeimet, amit azelőtt nem voltam hajlandó. Nagyon halas vagyok a nagyon komplex és átfogó feladatoknak, a meditációknak, a konkrét példáknak, a személyes útmutatásoknak, tanácsoknak, a csapat hozzájárulásának és a profi oktatónknak, akit szívből ajánlok, de csak azoknak, akik valóban készen állnak arra a változásra, hogy ez a kurzus fenekestül felforgassa, megváltoztassa az életüket.” – B.Veronika

“Nagyon összetett volt a kurzus, hihetetlen, hogy milyen sok feladatot, és ismeretanyagot vettünk át! Olyan volt, mint egy gyorsítósáv. Emellett a kérdésekre adott egyéni falicitálások és a többi résztvevő hozzászólása is rengeteget adott.  Végre megértettem, hogy miben vagyok, miért nem megy még a tervezés és célkitűzés. És ez óriási áttörést hozott nekem, hogy egyszerűen csak a figyelmemet a múltról a jelenre kell hoznom. És ezért nagyon hálás vagyok! Mert végre a helyére került bennem annyi minden. Köszönöm szépen!” – R.Krisztina

“Szeretném megköszönni, hogy rész vehettem a kurzuson. Nagyon tetszett, hogy változatosak voltak a feladatok, ugyanazokat a kérdéseket több módszerrel is megközelítettük, ugyanakkor egymásra épültek a témák. Jó volt az is, hogy  egyéni kérdésekkel is tudtál foglalkozni. Több dologra is rávilágított ez a kurzus. Azt eddig is tudtam/éreztem, hogy alapvetően azzal foglalkoztam eddig is, ami nekem való munka, viszont arra csak most jöttem rá, miért rekedtek meg a dolgaim. A múlt héten több érdemi változtatást is elkezdtem, remélem meg lesz a kitartásom, lelkesedésem ezek véghezviteléhez.” – H.Magdolna

Egyéni konzultációkra bejelentkezés folyamatos. Jó lenne, legalább 5-10 alkalom a sikeresebb úthoz.

Csoportos kurzusok időpontjai pedig folyamatosan fel lesznek tüntetve az eseményeknél.

Lehet mind a kettőt online és személyesen is végezni, amelyiket szeretnéd.

Online csoportos 5 alkalom Befektetés önmagadba bevezető áron összesen

50.000.-/5 alkalom (3óra/alkalom)

Személyes és csoportos találkozások 5 alkalom/80.000.- (3 óra/alkalom)

Személyes konzultációk: 15.000/óra

Helyszín:  Budapest, XIV. kerület

Bejelentkezés:

Hatala Ágnes +36307258943

tobbmintcoaching@gmail.com