Hiszek abban, hogy együtt változást tudunk generálni a világban sokkal nagyszerűbb lehetőségekkel, mint amit valaha gondoltunk!

Ez a felgyorsult világ megköveteli a folyamatos megújulást. Ehhez fontos a másként gondolkodás és a gyors reagálás, sőt leginkább az előregondolkodás és az újítás.

Én az az örömteli és lelkesítő coach és oktató vagyok, aki ki tudja ezt hozni belőled a több mint 25 éves vezetői és önfejlesztő tapasztalataimmal és tudásommal. Nem csak motiválok, hanem inspirálok is, hiszen tartós változást szeretnénk. Hálás vagyok azért, hogy már több száz partnernek lehettem hozzájárulás az életéhez és az üzletéhez.

Mi az az elakadás az életedben és a vállalkozásban, amiben szeretnéd a valtozást?

Arról szólnak a konzultációim és a tréningjeim, hogyan hozhatjuk ki belőled azt a nagyszerűséget és potenciált, aminek ma még lehet hogy csak töredékét használod.

Légy az a Milliárdos és Újító aki valójában vagy!

Találkozásaink alkalmával több területet integrálok ahhoz, hogy hatékony és gyors változásokat hozzunk létre. Ahogy szoktam mondani, ez TÖBB, mint coaching, mert a Bussiness coach eszköztáron túl sokkal többlehetőségem van arra, hogy túl teremtsük a korlátozó nézőpontokat.

Az élet többről szól, mint amit eddig elképzeltünk és gondoltunk, és ez a tudás mindenkinek hozzáférhető. Én ehhez szeretnék hozzájárulás lenni.

A személyes konzultációkon túl lehetőség van csoportos nézőpontváltó kurzusokra és workshopokra, valamit brainstormingban való közreműködésben és csapatépítésben is.

Örömmel fogadom személyes találkozásunkat és együttműködésünket!

Miért ezt választottam és nem maradtam kereskedelmi vezető?

Azt is nagyon szerettem, de a szabadságot még jobban. Örömmel és kíváncsisággal kérem a többet és a nagyszerűbbet az életembe! Viszont nagyon jól tudom integrálni a vezetői tapasztalataimait is és átlátni, megérteni a vezetők helyzetét. Szeretek haladni a világ változásaival és a generációk más igényeivel. Az érdeklődés mindig meg volt, és úgy kezdtem el önfejlesztő naplókat írni, hogy ráláttam, az elméleten túl, az emebereknek cselekvési tervre is szükségük van. Nem elég tudni, hogy fontos a változás, de azt is, hogyan induljunk el és csináljuk végig. Sokan azért buknak el, mert a siker előtt kiszálnak. A másik fontos dolog, amire kevesen gondolnak, az a változás beintegrálása:

Ha elérted, kész vagy-e arra, hogy sok minden más lesz? Ezt hogy fogod kezelni?

Mi van akkor, ha elértük a célt? Tudod-e élvezni? Tudsz e újratervezni?

Ez egy megújuló folyamat!

Végigcsináltam, és tudom, hogy mindez könnyedebb, ha van mellettünk valaki, aki hozzájárulás ebben.

Elérhetőség

Telefon: +36(30)7258943

E-mail: tobbmintcoaching@gmail.com

Visszahívlak: